Dit jaar hopen we de wandelvierdaagse te organiseren op 27, 28, 29 en 30 mei. Dit jaar vieren wij ons 20jarig jubileum.

 De afstanden zijn 5 km, 10 km. Ook dit jaar is de mogelijkheid om de kinderen van groep 0, 1 en 2 mee te laten doen op 1 avond. De afstand is 5 km en dit kan alleen op de donderdagavond. Zij krijgen dan de 1-daagse medaille. Dit moet wel duidelijk aangegeven worden bij het inschrijven van de deelnemers. Let op, deze mogelijkheid is alleen voor de kinderen van groep 0, 1 en 2! (Zij mogen natuurlijk ook alle 4 de dagen meelopen)

De kinderen van groep 7,8 en evt. groep 6 worden geadviseerd met de 10 km afstand mee te gaan lopen. Uiteraard onder begeleiding.

Op maandag, dinsdag en woensdagavond starten de scholen 5 km om 18.30uur, 5 km particulieren of vereniging om 18.45uur uur. Behalve op donderdag dan starten alle 5 km lopers om 18:45uur.De 10 km start ALLE AVONDEN  om 18.15uur. Elke avond starten we vanaf de parkeerplaats achter sporthal d' Overtoom, Grutto 1.

Ook dit jaar kan je achter d' Overtoom aan de kleurzien waar je moet gaan starten met je school. Deze kleur is hetzelfde als de kleur van je schoolshirt.

 De scholen gaan zich digitaal inschrijven. Dit kan vanaf 13 mei t/m 21 mei (22 mei loopkaarten ophalen) Ga naar de link inschrijven en kies de groep scholen. Je kan het beste per afstand inschrijven. Je krijgt dan per afstand een inschrijfformulier dit is duidelijk en overzichtelijk het aantal deelnemers en bedrag staat daarop aangegeven. De kosten zijn € 4,- per persoon. Kosten voor de 1-daagse medaille zijn € 3,- per persoon. (Deze prijzen gelden bij het voor inschrijven).Let op na het inschrijven kunnen wij geen aanpassingen meer doen! Kinderen die zich nog later willen inschrijven kunnen dan niet meer via school inschrijven maar moeten zichzelf inschrijven.

Wilt u per inschrijving vermelden hoeveel begeleiders er meelopen. Dit jaar vragen wij per begeleider per avond een kleine vergoeding.  Dit bedraagt 0,50cent per persoon per avond. Dit voor oplopende kosten en inzicht te krijgen hoeveel mensen er deelnemen voor ons als organisatie en voor de sponsoren.    

 LET OP! 

Op Woensdagavond 22 mei kunnen de scholen tussen 19.00 en 20.00uur aan de Bergroede 30 de loopkaarten afhalen. Graag de inschrijfbevestiging meenemen.   Graag zien wij de betaling via de bank tegemoet.  Helaas is het voor ons een groot probleem om het kleingeld in te leveren bij de bank.  Wij hopen op jullie medewerking. Graag uiterlijk 21mei het geld storten op NL zie brief school!!   onder vermelding van de schoolnaam!!

Graag willen wij u onder de aandacht brengen dat de begeleiders goed toezicht houden op de kinderen in de groep die zij begeleiden.

De laatste avond mag er niet !!!! ingehaald worden in verband met de samenkomst op de Koppel. Dit om de muziekkorpsen netjes tussen de wandelaars te zetten en om het wachten tot minimum te beperken. Daarna volgt een feestelijke binnenkomst.

De laatste jaren trakteren er verschillende scholen hun wandelaars op een traktatie, wat natuurlijk hartstikke leuk is. Dit gebeurt vaak boven aan de Greentedijk. Wanneer om 20.00uur de muziekkorpsen gaan vertrekken is het de bedoeling dat de scholen goed aansluiten achter de korpsen, zodat er weinig gaten ontstaan tijdens de binnenkomst.

Wij als organisatie kunnen voor 1 drink locatie zorgen tijdens de route.  Wanneer het warm weer is tijdens het lopen geef de kinderen op school aan dat ze voldoende drinken meenemen!

Wilt u de wandelvierdaagse onder de aandacht brengen binnen uw school? We hopen op uw deelname.

Samen met u en de kinderen hopen we een mooie wandelvierdaagse te lopen.